wasssup?

Lilypie Angel and Memorial tickers Daisypath Friendship tickers

Thursday, February 7, 2013

ini jer yang aku ingat, ngee~~

whut?
satu pun xde lagi entry di tahun 2013??
isshhh...ape ke hal nye che kiah oit...**samel skroll2 entry2 yang lepas....

samel ligat memerah idea di kepala untuk ingat balik ape yg terjadi since 1st Januari 2013...

cerita laju-laju...(",)

- 1st januari lalu sebenarnya  hari lahir ibu. kami sambut kecil-kecil jer... almaklumlah...setiap kali tiba hari lahir dia je, msti ibu kene kerja... rosak proram lau nk sambut kat lua...tp xkisah sambut kat mana-mana pun, sbb everywhare we go, bunga api tetap nampak kat langit yg terbentang luas...ecehhh! kekeke...
luv u much-much mummy ^_^

take note pliz and masukkan dalam diari
- 26 - 27 januari lalu plak bermula lah roadshow pendidikan yang dibuat oleh kpt + kpm... program nie setiap awal tahun. bagus program nie tau..zaman aku dlu xde pun.. nk mohon UPU guna borang, sampai bengkak jari nk nulis maklumat diri tau.. tp skg ON9 jer... buta IT ngn x je.. hihihi.. *fb pandai plak sign in.. aku cerita nie bukan sbb aku amik SPM ulangan... no, no,no... tp nie salah satu dari jobskop aku la..buat promosi untuk tarik pelajar2 masuk u, hokeyyy!
next zone korang ley usha jadual berkaler kat sebelah nie... xnak cite pepanjang, korang rujuk sini untuk maklumat lanjut : http://www.facebook.com/BPKP.JPT

No comments: