wasssup?

Lilypie Angel and Memorial tickers Daisypath Friendship tickers

Saturday, March 12, 2011

kamek nk p SARAWAK tok!

Pegawai : cik kiah, minggu depan saya nk awak outstation ke SARAWAK yer..
Pendawai : hah!! aper saya ke yg kena p? tapi....
Pegawai : ala...xyah tapi2, pg jer...bukan senang tau nk ley p nie..jgn lupa uruskan tiket flaigt awak ke sana
Pendawai : huhu...lau cmtu bole je lah...yippiee....

alamak cmne nie...nk kena p sarawak plak, aku dah le xde duit, xseronok berjalan lau xde duit.. gaji pon lambat lagi nie... hurm...nk xnak kena loan ngn bendahari la jawabnya... dah la 1st time kot aku p sarawak, seriau pon ade...cmne rasanya dalam kapal terbang kan? huhu...berdebar2 kot..tapi best la sbb lau nk p sendiri sure2 la aku xdpt nk p...hehehe.....

***nantikan reaksi aku ke Sarawak nt.. dup dap..dup dap...


No comments: