wasssup?

Lilypie Angel and Memorial tickers Daisypath Friendship tickers

Friday, February 4, 2011

moh la kita BERONGGENG wehhh!!!!

hai semua....harap2 aku tidak terlambat untuk mengucapkan KONG XI FA CHAI, hihihi....

sempena cuti raya cina yg agak lama nie, mmg membuatkan aku muhsan wehh!!

semalam aku kua hang out bersama adek beradik aku..

ala lepak kat THE MINES je pon..

cadangnya nk main bowling, tapi Q panjang plak, malas nk tunggu turn, last2 g KOROK!!

balik dari tu lepak kat TAMAN BOTANI, putrajaya...

tapi sebenarnya bukan itu yg aku nk cerita kan..

i have a sumtink news yang lagi best dari tu,

ahhhh...malas cite la, korang tgk sendiri lah senang...

hahahaha.....agak-agak korang JELES x? hahah..jeles la tu...

xpe, tgk yg nie plak....
geram tak tengok patung-patung yang bergantungan tu?
tipu la lau x geram kan...

hahaha...nielah wajah-wajah KERIANGAN kami masa naik UFO,
lawak kot..
turun dari UFO je terus ting tong sbb PENING,

malam tu main tikam-tikam xde LUCK la..
tengok hanya dapat bear kecik ngn mug kecik je
bagi sume yg kecik-kecik jer, cettt!!!
aku nk BEAR BESAR la dol!!!!!


No comments: