wasssup?

Lilypie Angel and Memorial tickers Daisypath Friendship tickers

Monday, January 17, 2011

nk pakwe macam cite HE'S BEAUTIFUL lah!


sekarang dengar bebaik aku akan lafazkan setiap hari,

" waa aie ney"

huhu..terkedu beb..malu aku lau ade yang lafazakan cmtu kat aku, hahaha...

tp itu sebenarnya ending cite korea kat channel 8,
alah...pe tajuk die tu ek...hurmmm....(kopek kuaci sambil berfikir)

haaaah!!! cite HE'S BEAUTIFUL

walaupun aku xfaham sbb xtgk dari episode 1 tp aku sanggup amik kusyen dan landing depan tv langgan cite tu, hihihi...

hari nie status relationship aku kat buku muka dah bertukar dari NOTHING ke OPEN A RELATIONSHIP....

then aku kompius sendiri sbb aku nie seyes ke nk make it a relationship? hahah...sengal ubi kentang la aku nih!


3 comments:

aryana qistina...... said...

eiiii..x hensemlah laki pakai celak...hahahahha....

aku budak garang! said...

tapi rambut dia ada styleee la...

aku budak garang! said...

tapi rambut dia ada styleee la...