wasssup?

Lilypie Angel and Memorial tickers Daisypath Friendship tickers

Monday, January 31, 2011

my cute LITTLE CATS!!!!

oohhh gosh...it's so cute!! nie yang buat aku teruja nk bela nie..

korang tgk la little cats aku nie....

cumil kaan? gheee...^_^

cian dorang nie, xde ibu..so terpaksa la aku jaga dorang dengan baik, sekarang nie aku la IBU dorang...

aku belikan dorang susu tepung, tp bukan yg tuk BABY tu tau, xpasal2 je sakit perot nnt, huhu..

setiap 3 jam sekali kena bagi minum, lau lambat je dorang akan menjerit sekuat hati, BINGIT je telinga aku! like a baby too yg suka nangis2 bile da lapar..

1st time tu susah gk nk sumbatkan dorang ngn botol susu, maklum lah lau ade ibu kandung tu lagi SEDAP sedutannya lelama baru la dorang terbiasa...( susu yg aku buat tu sedap sebenarnya, lemak berkrim jer...)

sekarang dorang dah ade nama KITTO n KITTY, bila aku panggil je cepat2 dorang sahut.

memang mengasyikkan la bila ade dorang nie..

korang tgk la gelagat dorang time minum susu nie...



No comments: