wasssup?

Lilypie Angel and Memorial tickers Daisypath Friendship tickers

Wednesday, January 19, 2011

kena start berpantang!

sejak balik dari outstation kt terengganu, kepala ade sikit ting tong la.. dah masuk 3 ari then ubat kat uma pon dah abih... td pergi klinik panel amik obat..

uhh....sangat sedapp saja ubat dia, like a candy! hehehe...

incik doktor nk bagi MC, tp aku xnk..

haa...baik x aku?? huhu....

aku gtau la ngn incik doc tu yg aku nie ade resdung, mintak gak la petua2 or ubat2 yg bole mengurangkan resdung nie,

then dia bagi aku petua nie :- incik doc : awak kena byk makan sayur2
saya : saya mkn sayur tp sikit2 je la.. lau sawi tu mmg x la
incik doc : sayur tu bagus tuk kesihatan tau, sayur la yg byk bagi kita vitamin
lau xnk sayur pun kena byk mkn ulam2, tomato ke salad ke timun ke salah satu
la tp wajib kena ada
saya : ooooo.....
incik doc : jgn lupa byk kan minum susu
saya : ermmm..oke














2 comments:

aryana qistina...... said...

hahahhaha...susu?...aku tau ko kan x suke minum susu..huhuhu.....

aku budak garang! said...

hahah..pasni aku akan jadi pechenta susu la..