wasssup?

Lilypie Angel and Memorial tickers Daisypath Friendship tickers

Friday, November 19, 2010

what to doo?

ohh dear!!
u tahu x...owg kata lau kita kenal seseorang tu jgn sampai bawa jumpa family terlalu awal kalau kita betul2 xserius, tapi pada i lain plak, i suka perkenalkan u ngn family i sbb i nk dorang tahu dengan siapa i berkawan, tapi pada u musti u fikir i serius ngn u kan? i harap lau u ade terbaca entri nie u xdela berharap apa-apa ngn i oke, i anggap u just kawan tp u kawan yg istimewa dalam hidop i, ala-ala 'Teman tapi Mesra' gitu!

ohh dear!!
u tahu x...ade sbb lain gak nape i buat cmtu, i perkenalkan u dengan family i sbb i nk mintak pendapat family i dengan lelaki yg bakal jd pakwe i, tunang i n husbend i..sume tu penting bagi i
lau dorang ckp u oke, insyallah i akan terus berkawan dengan u sampai la kita fall in luv! ^_^
tapi lau dorang ckp u x oke, i akan jauhkan diri dari u, xnk rapat lagi ngn u, tp bukan la bererti i akan lancarkan perang ngn u, just menjauh kan diri dari u jer...mybe i da xlayan msg2 u, or tegor2 u lagi da...

ohh dear!!
u tahu x...i buat cmtu pun i nk u tahu tgk n nilai sendiri ttg family i , i xnak la gebang lebih2 ttg family i, i tahu family i sangat2 la kecoh, itu belom lagi berkumpul dengan adek beradek yang lain, lau dah berkumpul bole retak n runtuh rumah beb! hahaha...live hidup kami nie biasa2 je.. xmacam family u, sebagai owg lua musti u segan nk join family i kan? musti u xbiasa dengan keadaan yg cmni kan? tapi xpe..lau u xbiasa n xley tima keadaan family i u cakap je, i xmarah, dalam perhubungan pun i nak u nilai sebaik2nya..xnak nt timbul prob plak... lau u rs u xley tima family i, harap u pun buat mcm i buat tu, jauhi dari i, jgn layan i lagi, jgn msg i lagi, lama-lama nt i akan faham sendiri...huhu...

------> TENTU KITA AKAN SEDIH LAU SUME NIE BERLAKU, TAPI INGATLAH KESEDIHAN ITU TIDAK AKAN BERPANJANGAN!!

No comments: