wasssup?

Lilypie Angel and Memorial tickers Daisypath Friendship tickers

Thursday, November 25, 2010

surat cinta aku boowat ko!

ep, betul ke pa yg ko tuliskan tu??

ko tahu x ape perasaan aku masa membacanya..
terasa sakit bagai disiat2 dengan belati tajam je aku rasa! huh!
aku xtahu y jd cmtu, sedangkan kita bukan ada apa-apa pun, kita tidak bercinta pun!
aku xcinta ko, aku xsayang ko, tapi aku sakit sangat,
sakit! bila aku rasa ko nk pergi jauh dari aku!
saat aku tulis surat cinta boowat ko nie pun hampir meleleh airmata aku ko tahu x?
tapi lom menitis lagi sbb aku xnak rasa down! akan ku tahan jebat!! ( eh..terlebih suda!)
ko da dapat chenta ko, musti pasni ko da xhirau kan aku lagi kan? sob..sob..
xpela aku faham..ko musti nk jaga ati n perasaan chenta ko kan sob..sob..nenges lagi!
tp lau aku fikir3 kan balik oke what ko bt statement berani mati cmtu atlis aku xyah ingat,kenang n terfikirkan ko lagi, wahahaha...lega aku beb! dan lepas ni kta bole la berkawan tanpa rasa apa2
ermm...aku akan doakan kebahagiaan ko, aku heppi bila ko heppi!
dan aku akan cuba sedaya upaya untuk melupakan ko di sisi aku! aku akan hidop sendiri lagi macam dulu2 la, huhu.. dan seterusnya aku akan melupakan ko selamanya!!!
ini JANJI aku beb!!!!!

*** ego sangatkah aku nie weyh?????

No comments: