wasssup?

Lilypie Angel and Memorial tickers Daisypath Friendship tickers

Wednesday, November 3, 2010

cara membuang toksik!

adoii..awat la lately nie badan aku asik letih2 je..nk kata buat kerja berat2 idok pon...hurmm..
nie musti kes banyak racun toksik segala bagai dalam badan aku, hoho..pandai la plak aku nie..
nie aku nk syer jalan penyelesaian yg aku amik tuk buang toksik!

aku guna koyok detox foot patch, pak cik aku yg belikan menda nie, sbb lama dah nk try tp xtau nk beli kat mana..bila dapat tahu area uma pak cik aku da jual menda nie aku kirim ngn dia tuk belikan la..

fungsi koyok nie adalah utk :-
* sah2 la buang toksik dalam badan kan
* melegakan sakit pala/ stress
* kurangkan sakit sendi
* normalkan aliran darah
* kuatkan imun badan
* kurangkan sembelit
* atasi masalah susah tidur
* dan banyak lagi....

cara gunanya :-

1) koyakkan plastik untuk keluarkan kantung herba



2) Buka pelekat dan tampalkan kantung herba , lekatkan bahagian bertulis pada pelekat
pastikan bahagian berherba mengadap tapak kaki anda



3) dah siap tu tampal la pada kaki anda yer, cmni haa, tadaaa!!



4) pastu korang g la masok tdo, sbb minimun penggunaan adalah 4 jam dan maks 8 jam..
dan lihatlah hasilnya pada esok paginya..lalalala...


korang jangan terkejot plak...sebenarnya yg hitam-hitam tu la toksik yg ada dalam badan kita, perghhh!!! baru ku tahu badan aku banyak toksik!! kena kerap buat cmni la,huhu...

aku baru try menda nie baru sekali, so aku belom nampak hasil yg baik lagi la..badan pun stil duk letih2 lagi, huhuhu...

No comments: